GARANTIE CURATARE FILTRU PARTICULE DPF/FAP

AutoStar3000 este o echipa specializata in curatarea filtrelor de particule DPF si catalizatoarelor auto. Echipa este condusa de un inginer mecanic cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

Folosim procedeul TERMO-PNEUMATIC, unica metoda care da rezultate satisfacatoare. NU folosim substante chimice. Serviciu unic in Bucuresti. Preturi de la 300 ron.

Garantie curatare filtru particule DPF/FAP

Acordam o garantie de 1 an daca autovehiculul functioneaza in parametrii normali.

Dupa remontarea filtrului este necesar resetarea ECU (se reduce gradul de incarcare a DPF) si masurarea presiunii diferentiale. Se masoara presiunea diferentiala cu motorul oprit, dar cu contactul pus. Daca presiunea este zero, senzorul este bun. Apoi se masoara presiunea la relanti. Aceasta ar trebui sa fie mult sub 10mbar.

Valorile presiunii diferentiale trebuie sa ne fie transmise imediat dupa remontarea filtrului.

NU se paraseste service-ul fara a se face aceste lucruri. Mecanicul trebuie sa verifice daca presiunea diferentiala nu creste brusc. Daca presiunea creste accelerat, asta denota o defectiune care produce mult fum si incarca filtrul. Opriti imediat motorul si remediati problema.

Ignorarea acestor instructiuni duce la anularea oricarei garantii !!!

Daca filtrul de particule se infunda in scurt timp dupa curatare, denota faptul ca masina are o problema grava la motor ( injectoare, turbina, etc.). Pentru a evita discutiile inutile precum ca filtrul nu a fost curatat bine, trebuie adusa o constatare tehnica de la REPREZENTANTA precum ca masina functioneaza in parametrii normali (test injectoare, turbina, etc.), test de noxe si atunci filtrul va fi curatat din nou GRATUIT!

Servicii profesionale de curatare filtru de particule DPF/FAP!

ANPC ANPC